2. divize – 2x vítězství ŠA VŠTE

V sobotu 14.10.2017 zahájila 1. kolem i 2. divize, kde v základní skupině „B“, která má 8 družstev, bojují dvě družstva ŠA VŠTE. První 4 družstva postoupí do finálové skupiny, zbývající budou bojovat o záchranu.

Družstvo ŠA VŠTE B (A-družstvo hraje 2. ligu) nastoupilo doma v naší klubovně na Okružní proti DDM Písek v sestavě Michal Novotný, Martin Novák, Dominik Rolinek, Filip Steinbauer, Vašek Bauer Vojta Bauer, Lucka Rolinková a Martina Šťastná. Soupeř na rozdíl od nás nenastoupil v nejsilnější sestavě.
Krátce po začátku utkání přes upozornění rozhodčího na vypnutí mobilů zazvonil mobil soupeři na 6. prkně a Vojta kontumací soupeře zapsal pro družstvo první bod – 1 : 0. Není jasné, jak tento incident soupeře rozhodil, ale po hodině hry to na všech stolech vypadalo pro naše hráče velmi dobře. A protože všichni hráli zodpovědně, zrodilo se vysoké vítězství 7,5 : 0,5, když kromě Vojty vyhráli Michal, Martin, Dominik, Filip, Lucka i Martina, remizoval Vašek.
Impozantní vstup do soutěže!

Družstvo ŠA VŠTE C hostovalo na Royalu Č. Budějovice a nastoupilo v sestavě Martin Hejda, Radek Lomský, Matyáš Hosnedl, Manvel Asatryan, Petr Šťastný, Honza Bauer, Míša Lorencová a Zdeněk Lorenc. I tady naše družstvo hrálo zodpovědně a vyhrálo 3 : 5, když výhru zapsali Radek, Matyáš, Manvel, Honza a Zdeněk. Vítězství mohlo být vyšší, ale Míše se nepodařilo dotáhnout dobře rozehranou partii do úspěšného konce.

V 2. kole 5.11.2017 se družstva B a C utkají na domácí půdě. Příležitost dostanou hlavně mladí – dobrá příležitost se na ně přijít podívat!

Napsal: Rudolf Černík | Publikováno: 27.10.2017 15:13 | Shlédnuto: 693 x
Zpět nahoru