3. divize: Boje s favority

Ve 3. divizi – střed se 17.3.2018 hrálo 8., předposlední kolo. Do bojů zasáhly družstva ŠA VŠTE E a F, družstvo D mělo volno.

ŠA VŠTE E hostovalo na „prknech“ Slávie Č. Budějovice, která usiluje o postup do 2. divize. K utkání nastoupilo v sestavě Ondra Hejda, Martin Hejda, Jaroslav Studenovský st., Štěpán Nechvátal a Eva Nechvátalová, tedy s dvěma hráči 2008 a hráčkou 2010, s průměrným ratingem nižším o téměř 600 bodů, který ještě vylepšil Martin. Otázkou tedy bylo jenom jestli to bude s nulou nebo ne. Děti podle očekávání prohrály, ale určitě to pro ně je dobrá zkušenost.
Když Martin a Jarda remizovali, skončil zápas Slávia Č. Budějovice – ŠA VŠTE E 4 : 1.

ŠA VŠTE F jelo do Kaplice k utkání s třetím týmem tabulky Spartakem B v dívčí sestavě Lucka Rolinková, Martina Šťastná, Adélka Rolinková, doprovázející gentleman Tadeáš Janeček a Vicky Cinková. Nutno ocenit obětavost děvčat jet k utkání a nastoupit, když se večer před zápasem vrátila z úspěšného MČR v Koutech nad Desnou. S favotitem družstvo uhrálo nerozhodný výsledek, když vyhrála Martina a Tadeáš a remizovala Lucka.
Spartak Kaplice B – ŠA VŠTE F 2,5 : 2,5.

V soutěži zbývá sehrát odložené utkání ŠA VŠTE D – ŠA VŠTE E, poslední kolo je na pořadu v neděli 8.4.2018 od 10 hod, všechna naše družstva hrají doma na Okružní: ŠA VŠTE D – Royal Č. Budějovice B, ŠA VŠTE E – Spartak Kaplice B, ŠA VŠTE F – QCC Č. Budějovice F.

Přijďte se na naši mládež podívat!

Napsal: Rudolf Černík | Publikováno: 31.3.2018 9:08 | Shlédnuto: 717 x
Zpět nahoru