1. liga mládeže: A – družstvo ŠA VŠTE bez ztráty na čele

6. a 7. kolo 1. ligy mládeže hrála 18.1.2020 obě naše družstva v soutěži – ŠA VŠTE A a ŠA VŠTE B – v domácím prostředí v menze školy. Naše A – družstvo nezaváhalo a drží se na čele tabulky.

6. kolo:

Siesta Solution Unichess B – ŠA VŠTE B 6 : 0. Přes slibně rozehraný zápas naše družstvo v sestavě Vít Kotál, Jakub Šimon Šimůnek, Štěpán Drda, Ondra Hejda, Marek Garabik a Vicky Cinková vysoko prohrálo.
TJ Bohemians Praha – ŠA VŠTE A 0 : 6. Vysoké vítězství družstva v sestavě Matyáš Hosnedl, Manvel Asatryan, Jan Bauer, Daniel Pražák, Martina Šťastná a Lucie Rolinková.

Po obědě v menze zasedli hráči k 7. kolu:

ŠA VŠTE A – Siesta Solution Unichess B 4 : 2. Ve stejné sestavě jako dopoledne nedopustilo družstvo překvapení a bez problémů zvítězilo. Vyhráli Matyáš Hosnedl a Manvel Asatryan, remizovali Jan Bauer, Daniel Pražák, Martina Šťastná a Lucie Rolinková.
ŠA VŠTE B – TJ Bohemians Praha 3,5 : 2,5. Zasloužené vítězství družstva, v kterém nemocnou Vicky nahradil Adam Nechvátal. Vyhráli Vít Kotál, Štěpán Drda a Marek Garabik, remizoval Jakub Šimon Šimůnek.

Poslední 4 kola soutěže se budou hrát formou finálového soustředění, které se uskuteční ve dnech 25. – 26.4.2020 ve Štědroníně. Hrát se bude o postup do Extraligy mládeže i o sestup. Před finálem je ŠA A na 1. místě s náskokem 3 b. před QCC Č. Budějovice, ŠA B je na 10. místě.

Napsal: Rudolf Černík | Publikováno: 2.2.2020 15:32 | Shlédnuto: 469 x
Zpět nahoru