Čertovské šachy

V neděli 6.12.2015 se konal turnaj Čertovské šachy dvojic, kterého se poprvé zúčastnil i náš oddíl. Turnaj pořádal ŠACHklub Tábor v prostorách jídelny ZŠ Zborovská Tábor. Jednalo se již o 11. ročník tohoto turnaje, kterého se letos zúčastnil rekordní počet dvojic – celkem 39 (historicky 2. nejvyšší účast ). Hrálo se rapidovým tempem na 7 kol.

Náš oddíl vytvořil dvojice v tomto složení:

  • Martiáš a Janiáš (Martinka Šťastná, Honzík Bauer)
  • HostuYama (Matyáš Hosnedl, Jarda Studenovský)
  • Šťastní čerti (Petr Šťastný a Zdenda Šťastný)
  • Čertice (Zuzana Hunová a Míša Lorencová)

IMG_5187__V rámci turnaje naši účastníci předvedli zbrusu nová oddílová trička.

Turnaj se nám docela povedl, došlo dokonce ve dvou kolech na oddílové derby (6.kolo: Martiáš a Janiáš x HostuYama, 7.kolo: Šťastní čerti x Martiáš a Janiáš).

 

 

 

 

Na turnaj jsme vyrazili s cílem pěkně si zahrát, získat zkušenosti, pobavit se a předvést čertovské masky. Dle startovní listiny byla z našeho oddílu nejvýše nasazena dvojice Martiáš a Janiáš (Martinka Šťastná, Honzík Bauer) na 7.pozici.

IMG_5233_Nakonec nejvíce překvapila dvojice HostuYama ve složení Matyáš Hosnedl a Jarda Studenovský, která obsadila krásné 3.místo, každý z chlapců vybojoval 5 bodů.
Turnaj vyhrála dvojice Čmoudi ve složení Pavel Štěch a Sebastian Placer, před dvojicí Hořící sněhuláci ve složení Filip Steinbauer a Lada Doležalová.

 

 

 

IMG_5236_IMG_5237_Další naše dvojice Martiáš a Janiáš ve složení Martinka Šťastná (4,5 bodu) a Honzík Bauer (4body) skončila na 8.místě. Dvojice Čertice (Zuzana Hunová (2body) a Míša Lorencová (5,5bodu)) skončila na 20.místě a dvojice Šťastní čerti (Petr Šťastný (4b.) a Zdenda Šťastný (3b.) ) obsadila 21.místo.

 

 

 

 

 

IMG_5219_Pořadateli děkujeme za vydařený, pěkně zorganizovaný turnaj, za svižný bezproblémový průběh a čertovské ceny.

Kompletní výsledky turnaje zde.

Napsal: Rudolf Černík | Publikováno: 8.12.2015 22:14 | Shlédnuto: 1 802 x
Zpět nahoru